Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Littleweddingfactory // Juhannuskimppu

Kuvailtiin juhannuksen kunniaksi Lehtisen Maijan kanssa pieni tarina, miten ammattilaisen käsissä syntyy upea kimppu. Oli hienoa nähdä, miten kaikille tutut saniaiset ja mustivan varvut soveltuivat kimppuun täydellisesti, eikä tarvikkeita tarvinnut hirmuisen kaukaa etsiä. 

Muistakaa nimi: Littleweddingfactory 

Maija tekee myös upeita hääkimppuja.

https://www.facebook.com/littleweddingfactory/


Oona&Henri

Keväthäät maaseudulla Salossa.


Oonan ja Henrin häälauantaita edeltävän viikon oli sää tehnyt kaikkensa, ettei kevät pääsisi lämpenemään sitten millään. Aamulla lähtiessäni kuvaamaan hääpäivää oli sää muuttunut kuin käskystä kauniiksi ja lämpimäksi. Kerrankin kävi tuuri! 

Mietin matkalla ajellessani kohti kampaamoa, että tästä päivästä ja päivän kuvista ei voi tulla kuin upea kokonaisuus.

15 tuntia myöhemmin istuessani takaisin autoon ja lähtiessäni kotiin päin, olin todella tyytyväinen. Päivä oli ollut kyllä mahtava. Oona ja Henri huokuivat tyytyväisyyttä ja olin itse antanut kaikkeni, jotta upea päivä olisi myös ikuistettu asiaan kuuluvalla tavalla. Juhlapaikkana Pukkilan kartano oli juhlapaikkana upea ja kartanon ylisillä tapahtunut vihkiminen oli t-o-d-e-l-l-a kaunis. Juhlapaikalle oli loihdittu upeita yksityiskohtia ja illan kruunasi todella näyttävä ilotulitus. Huh mikä päivä!

Muah: Salon Headline

Valmistautuminen: Hotel Fjalar

Kukat: LittleWeddingFactory/Maija Lehtinen

Ruoka: Salon Seurahuone

Vihkiminen&Juhla: Pukkilan Kartano

Bändi: Lauri&Pehmeät vävyt2016.

Se olisi sitten siinä. Mahtava kuvausvuosi takana. Tein pienen videokoosteen kuvistani häissä kuluneelta vuodelta. Paljon näin upeita kattauksia, autoja, somisteluja ja juhlapaikkoja. Siltikin eniten mieltäni on lämmittänyt ihmiset, jotka tekevät hääjuhlan. 

Kymmeniä häitä, kymmeniä lapsikuvauksia. Upeita tapahtumia, haastavia yrityskuvauksia. Lista on pitkä. Päällimmäisenä mieleeni jää ihmiset. Ihmiset joiden kanssa saanut olla tekemisissä, kun olen kuvauskeikoilla kuvannut. Ollut upeaa tutustua uusiin ihmisiin. Nähdä uusia paikkoja. Olen nöyrästi kiitollinen, että luotatte minuun ja taitooni tallentaa teille tärkeitä hetkiä. Kiitos. 


Tara&Ville

Raumalla vietettiin mitä mahtavin syyspäivä Taran ja Villen häissä syyskuun alussa. Hääpotretit otimme ennen vihkiä merenrannalla. Ulkona suoritettu vihki oli upea ja persoonallinen. Vihkimisen jälkeen suuntasimme loppupäiväksi juhlapaikalle itse hääjuhlaa viettämään. Mahtava päivä. 

Valmistautuminen:  Hotelli Vanha Rauma

Vihkiminen: Pyhän kolminaisuuden rauniot, Rauma

Juhla: Kollan Kalliopirtti, RaumaLapsikuvaus Salossa

Minulta toivottiin, että lapsikuvaukseen saataisiin miljööksi jotain hieman karumpaa, mitä normaalisti kuvauksissa on. Useasti halutaan kesäaikaan metsää ja luontoa, enkä ihmettele. Mikäs sen kauniimpaa kuin kaunis luonto, missä lapset leikkivät omia touhujaan ja itse kuvaan siinä mukana. 


Tällä kertaan sitten päädyimmekin vanhalle hiekkamontulle ja olipas muuten aika kova juttu 1- ja 3 vuotiaille muksuille, kun saivat seikkailla, tutkia ja touhuta vanhala montulla, mistä löytyi vielä osittain hiekkaan hautautunut työkonekin. Mukana oli todella ihana koira Max, joka oli mukana menossa vaikka ei enää ihan nuorukainen ollutkaan. Using Format